torsdag 16. april 2009

Mario vaskeklut og englemasker

I går da jeg var inne på Ravelry og tittet litt, kom jeg over en klut jeg fikk veldig lyst til å strikke: Mario. Sønnen min på 8 ble overbegeistret, og mente jeg måtte strikke Luigi, Princess Peach, Yoshi og Bowser også! :-) Jeg skjønner godt hvis du falt av lasset for lenge siden her nå, men det er altså snakk om figurer fra dataspillenes verden...

Sånn ble den. Kjenner dere igjen garnet? Det er rester etter jakken jeg strikket i Pandora. Mønster til kluten finner du her: http://peridragon.blogspot.com/2009/01/mario-washcloth.htmlEnglemasker

Jeg har lenge hatt lyst til å lære meg å hekle englemasker. Jeg vil så gjerne lage sånne fine sjal! I dag har jeg så smått begynt å øve meg. Felisis englemaskekurs sammen med en tutorial fra youtube gjør underverker! Fortsettelse følger.... :-)

2 kommentarer:

  1. Selv for meg som ikke hadde TV-spill når jeg var liten, og ikke har TV som litt større er Mario en kjent og kjær figur! Kul klut!! :)

    SvarSlett
  2. Så utrolig kul klut!!! Den tror jeg jommen jeg skal prøve å strikke (har ikke strikket etter oppskrift før). Har tantebarn som sitter med nesa i ds'en hver gang jeg ser de.

    SvarSlett