onsdag 15. april 2009

Vel overstått påske!

Da er påsken over for denne gang, og for første gang på mange år har vi hatt skikkelig påskeferie. Vi har vært på Norefjell, og det var utrolig fint å bo like ved skibakken. Jeg fikk endelig kjørt litt slalom igjen, etter ikke å ha kjørt på ca 10 år (noe som utstyret bærer tydelig preg av...)

Det ble tid til litt hekling også. Nå har teppet blitt 46,5 cm langt! Målte bredden i dag, og det er bredere enn jeg trodde; ca 146 cm. Planen er at det skal bli ca 180 cm langt, så da har jeg heklet 1/4 allerede. Det er faktisk gøy å hekle dette teppet! Jeg har som mål å legge til en farge (dvs. to omganger) hver dag, noe som tar i overkant av en time. Hvis jeg klarer det skulle jeg ha ca 60 striper igjen, noe som betyr at teppet bør være ferdig om to måneder... Midten av juni? Vi får se :-)

Her er resultatet så langt
5 kommentarer:

 1. Det der kjem nok til å bli eit godt teppe. Kva garn er det du brukar? Fint hvar det hvet fall

  SvarSlett
 2. Dette blir et lekkert teppe, og stort ser det ut til. Flotte farger.

  SvarSlett
 3. Teppet blir nok kjempefint! Jeg holder også på med et bølgeteppe og har tenkt at det skal være ferdig til høsten. For å klare det må jeg nok gjøre som deg - å sette meg klare mål for hvor mye jeg skal gjøre hver dag eller uke..for jeg synes nemlig det er så mye annet som er mer fristende på pinnene;-)
  Lykke til med fortsettelsen! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer! Målet var at jeg bare skulle bruke restegarn, men det ser ikke ut til at jeg har nok til å fullføre prosjektet, så jeg kommer til å kjøpe en del også. Men poenget er at det skal være fargerikt og uten en spesiell struktur. Jeg bruker heklenål nr. 4 og diverse ullgarn. Dale Baby ull legger jeg dobbelt, da det er i tynneste laget. Har kjøpt litt Peer Gynt til å supplere med (et nøste holder akkurat til to striper = 4 omganger). Et morsomt prosjekt :-)

  SvarSlett
 5. Wow! Litt av en jobb du har foran deg, men det teppet blir lekkert. Flotte farger :)!

  SvarSlett