fredag 24. juli 2009

Long time, no blog?

Ja, det er lenge siden jeg har blogget nå. Men det betyr jo ikke at jeg ikke har gjort noe :-). Her er en oppsummering:

Bursdagspresenter
En veldig god venninne fylte nettopp 40, og jeg hadde lyst til å lage en spesiell gave til henne. Hun er veldig glad i oransje, og jeg valgte derfor å sy en veske til henne i et stoff med oransje.
Min svigerinne hadde bursdag noen dager senere. Hun fikk også veske, men i et annet stoff:
Kortene har jeg laget selv ved å klippe ut litt stoff (samme som jeg brukte til veskene), og sy det på med maskin. Funket veldig bra det :-)

"Ny" trapp
Jeg har pusset og malt trapp med tre strøk hvitt. Jeg hater nemlig furuhelvete :-). Det gjenstår fortsatt en trapp, samt en vegg som må males. Jeg har planer om å begynne på dette i morgen, ihvertfall hvis været er dårlig... Her er bilde av den første trappa før og etter. Jeg ble kjempefornøyd! Det er mye jobb, siden det er en åpen trapp, men det er absolutt verdt slitet (og senebetennelsen :-))


Garninnkjøp
I sommer var jeg på en hytte i nærheten av Drøbak. Siden det var litt dårlig vær, ble det et par turer inn til sentrum. Her kom jeg over et morsomt garn i et butikkvindu. Måtte bare ha det garnet, til tross for at det var 100% acryl.... Men det er veldig mykt og godt da. Garnet heter Silver Dream, og er kjøpt på Krambua. Jeg kastet meg over den umiddelbart etter at jeg kom hjem, og holder på å strikke en bedårende genser (eller genserkjole?) til min datter. Forresten kjøpte jeg dette både i rosa og i blått/turkis. Det andre garnet får jeg blogge ved en senere anledning.

Beklager litt dårlige bilder. Har brukt mobilkamera....

Nettbutikken "Figaro Designs"
Jeg har også, på oppfordring fra venner og kjente, bestemt meg for å åpne en liten nettbutikk. Mer info kommer...

5 kommentarer:

 1. Når du å ha gjort alt dette, kan jeg godt forstå at ikke har hatt tid til å blogge. Bare den trappen er jo en haug med arbeid. Har lyst til å gjøre det med trappen vår også. Så du skal bare se at det er det som blir vinterens gjøremål.
  Det også takene *sukker litt oppgitt*. Takhøyden er ca 5 meter på det høyeste og vi har furutak på furutak på furutak... Lyst til å hjelpe???

  SvarSlett
 2. Mine tak var også sånn. Tok opp ekstra lån da jeg kjøpte huset, og fikk en til å male for meg. Lettere å få det gjort når man ikke må bo der.... Jeg tror egentlig jeg har nok å gjøre jeg, men takk for "tilbudet" :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for den hyggelige kommentaren du la igjen på bloggen min.Du lager jammen mye fint.Digger de veskene dine.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 4. Det ble kjempefint! Jeg har også malt mine to trapper. Det var litt av en jobb! Det gjør jeg aldri igjen.

  SvarSlett
 5. For å si det sånn: Jeg kommer nok heller ikke til å gjøre dette igjen.... Og det skal bli lenge til jeg tar i en malerkost igjen :-)

  SvarSlett