onsdag 6. mai 2009

Nytt syprosjekt

Jeg satt og surfet på Etsy en kveld, da jeg kom over en nydelig kjole. Se bildet under. Jeg falt for stoffet i denne kjolen. Sånt blir man glad av! En sånn jeg bare sy! Jeg startet jakten på fargerike stoffer umiddelbart, men det virker ikke som om det er spesielt lett å få tak i her i gamlelandet. Etter å ha lagt inn et rop om hjelp på Hobbyboden, og fått svar fra mange hjelpsomme, hyggelige damer kom jeg et stykke videre på vei. Det ser ut som om jeg må bestille fra en nettbutikk i USA for å få nøyaktig det jeg ønsker. Siden prisene på stoff ligger på ca 1/3 "over there" i forhold til i Norge, er det ikke sikkert det blir så dyrt heller, til tross for avgifter og toll....
Siden jeg - som tidligere nevnt - ikke er spesielt kjent for min tålmodighet la jeg ut på leting i dag. Jeg var på en stoffbutikk i Sandvika "Stoffhjørnet" (eller noe sånt), men der fant jeg ikke det jeg lette etter. Deretter bar det til Storsenteret, og Panduro. Eureka! Jeg fant, jeg fant! Ikke så fargerikt som jeg hadde ønsket, men det får duge i første omgang. Dette skal bli kjoler til datteren min. Stoffet som ligger øverst er "hovedstoffet", og det andre skal brukes til kant nede, og bånd øverst. Jeg tror ikke jeg har nok stoff til alle 3 kombinasjonene jeg har vist under, men jeg håper.
Tror dette kan bli ganske fint, jeg..... :-)
Disse stoffene ønsker jeg meg. De er alle fra Michael Miller.


5 kommentarer:

 1. Å, dette kommer til å bli lekre kjoler!
  Har også lyst å gjenoppta syingen. Har forsåvidt utstyrt meg med både stoff og mønstre. Bare dørstokkmila som gjenstår ;-)

  SvarSlett
 2. Jeg tror denne kjolen er veldig enkel å sy uten mønster, så den er sikkert veldig grei å begynne med. Lykke til! :-)

  SvarSlett
 3. Skikkelig flotte farger og mønster! ME LIKE!
  Masse lykke til! Gleder meg tilå se det ferdig!

  Ha en herlig dag videre!

  klem Vibbedille :)

  SvarSlett
 4. Så flotte stoff du har funnet. Lykke til med å sy kjole

  SvarSlett
 5. Å så fin kjole!!!

  Gleder meg til å se når den er ferdig!!

  Forstår godt at du ønsker deg de stoffene, de var kjempe flotte og stilige!

  Ha en god dag!! :o)

  SvarSlett